Word jij onze zorgzame en betrokken buur?

Word jij onze zorgzame en betrokken buur?

Voor het woonproject in Assebroek zijn we op zoek naar een resident,-koppel of -gezin.

Als 'resident' ben je een zorgzame en betrokken buur en maak je het voor je huisgenoten met een beperking haalbaar om alleen te wonen. Je woont op vrijwillige basis samen in een huis met vier mensen met een beperking. Ieder in zijn of haar eigen appartement. De aanwezigheid van een resident zorgt ervoor dat ze zich veilig genoeg voelen om zelfstandig te wonen.

Als resident help je met praktische zaken en contacten in de buurt, dit in samenspraak met bewoners, hun netwerk en Oranje vzw. Je biedt voldoende aanspreekbaarheid, aanwezigheid en veiligheid. Je hoeft niet voortdurend aanwezig te zijn en hebt gewoon je eigen sociaal leven en werk. En je staat er natuurlijk niet alleen voor. De dienst O’zon biedt jou een kwalitatieve ondersteuning.

Als resident woon je in een 3-slaapkamer-appartement in Assebroek, dus kan je er alleen wonen, met je partner en/ of kind.

Voel jij je betrokken op anderen? Heb je een open en flexibele ingesteldheid? Ben je sociaal en kan je goed samenwerken? Wil je actief je steentje bijdragen om zorg meer in de maatschappij in te bedden? Wil jij iedereen de kansen geven om eigen krachten te benutten? Dan ben jij misschien onze nieuwe ‘resident’! 

Wil jij je graag kandidaat stellen? Stuur een gemotiveerde brief voor 20 april naar O'zon.